Dr. Mohammad Khalid Qaddumi, Assistant Professor and former Director , Zain e-Learning Center. He has a BA with honors , Kuwait University 1975, MA in TEFL, San Francisco State University 1979, Ph.D. in Text Linguistics, University of Nottingham 1996. His areas of interest and expertise include e-learning and course design, creative writing, teaching legal translation and writing.

د. محمد خالد القدومي أستاذ مساعد ومدير مركز زين للتعلم الالكتروني حاصل على بكالوريوس في اللغة والادب من جامعة الكويت 1975 و ماجستير في تعليم اللغة الانجليزية من جامعة سان فرانسيسكو الحكومية 1979 و ودرجة الدكتوراه في اللغة الانجليزية من جامعة نوتنجهام عام 1996 . تتركز اهتماماته في التعلم الالكتروني وتصميم المقررات الالكترونية والكتابة الابداعية وتعليم الترجمة والترجمة القانونية

en_USEN